20 september Netwerkbijeenkomst 'Zicht op Nederland, vanuit de ruimte'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Netherlands Space Office, Centre Court gebouw, Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag

De hoeveelheid, kwaliteit en beschikbaarheid van satellietdata ontwikkelt zich razendsnel. Welke waardevolle informatie geven satellietdata ons ten behoeve van deze keuzen? Welke concrete oplossingen of diensten bieden ze nu al of liggen er in het verschiet? Daarover gaat de netwerkbijeenkomst ‘Zicht op Nederland, vanuit de ruimte’. 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan al vast de middag van 20 september in uw agenda, voor een bijeenkomst vol informatie, inspiratie of simpelweg uitbreiding van uw netwerk. Het definitieve programma volgt op de website van het evenement.