Meld je aan voor de InnovatieExpo 2021!

Op 8 april 2021 is het zover: dan komt hét innovatienetwerk van Nederland samen op de InnovatieExpo 2021.  

Ben je benieuwd welke innovaties Nederland in huis heeft op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? Laat je creativiteit prikkelen en ontmoet toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent!

Meld je dan nu aan voor de InnovatieExpo 2021!

Ontmoet de innovators

Loop virtueel over de online beursvloer van de InnovatieExpo en ga in gesprek met meer dan 60 grote en kleine innovators. Ontmoet exposanten zoals Ioniqa, Kaumera, DENS en Waterweg en kom erachter hoe zij het verschil willen maken in de energietransitie, circulaire economie en verstedelijking & mobiliteit.

Lezingen en talkshows

Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld, schetst nieuwe ideeën tijdens de keynote lezingen met innovatieve sprekers. 

Cora van Nieuwenhuizen, Mona Keijzer en Stientje van Veldhoven en vele anderen geven je tijdens de talkshows inzicht in welke innovatieve oplossingen we moeten opschalen om duurzame en circulaire ambities voor 2030 te realiseren.  

Werksessies

Laat je inspireren bij een van de vele werksessies over onderwerpen als micromobiliteit, de kracht van sociale innovatie en water als circulaire bron voor duurzame energie.  

Leer van experts zoals hoogleraar Ad van Wijk en Scenarist Jeremy Bentham welke rol waterstof kan spelen in onze toekomstige energievoorziening.  

En ontdek hoe we tot een systeemverandering in de landbouw kunnen komen. Neem eens een kijkje in de wereld van circulair, conceptueel en biobased bouwen.  

Jongeren

Kijk mee naar het Jonge Innovators kanaal en raak onder de indruk van de creatieve ideeën van jong innoverend Nederland! Achter de schermen zijn groepen jongeren druk bezig geweest om innovatieve oplossingen te verzinnen voor de maatschappelijke opgaven – op 8 april zullen ze dit presenteren! Daarnaast is er ook een Hackathon, worden jonge exposanten in de spotlight gezet en nog veel meer!  

En verder…

Ga mee op Innovatiewandeling en ontdek de mysteries van het Plofbos, bezoek de online InnovatieParade, test je kennis met de InnovatieQuiz of doe mee aan een van de tientallen andere sessies op de InnovatieExpo 2021! 

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden op www.innovatieexpo2021.nl!

Logo Innovatie Expo 2021

Colofon

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter.

InnovatieX is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.