Hoe gaat het nu met… Hardt Hyperloop?

Sneller dan een vliegtuig, comfortabeler dan een trein en ook nog eens beter voor het milieu. Op de Innovation Expo 2018 kon je kennismaken met Hardt Hyperloop: het vervoermiddel van de toekomst. Het hyperloop-transportsysteem kan steden van elke grootte en op alle afstanden met elkaar verbinden. Zonder overstappen kun je in nog geen 40 minuten van Amsterdam naar Parijs reizen. Doordat het voertuig zich in een buis verplaatst, veroorzaakt het geen geluidsoverlast. Daarnaast is het duurzaam: geïntegreerde zonnepanelen bieden de nodige energie om de technologie van stroom te voorzien. Wat heeft de IE2018 opgeleverd voor Hardt Hyperloop? En hoe staat het nu met deze futuristische innovatie?

Leer in deze video meer over de Hardt Hypeloop en waarom deze innovators op de Innovation Expo 2018 stonden. Waar werken ze nu aan? Wat is hun ambitie? En wat hebben ze de afgelopen jaren al bereikt?

Bekijk hier de video

Op 27 juni presenteert Hardt Hyperloop in een livestream hun eerste testresultaten. Benieuwd? Houd hun website in de gaten.