InnovatieExpo

De InnovatieExpo

Verbeelden, verbinden, versnellen van innovaties voor een leefomgeving in transitie; dat is het doel tijdens de InnovatieExpo. Op dit tweejaarlijkse evenement inspireren en activeren wij elkaar om gezamenlijk de innovatiekracht van Nederland te versterken. 

Editie 2023

Innovatieve organisaties verbeelden hun innovaties op de InnovatieExpo. Dankzij de verbinding van kennis, beleid, markt en maatschappij kan de InnovatieExpo deze innovaties versnellen. Concreet draagt de InnovatieExpo bij aan opschaling, samenwerking en financiële ondersteuning van innovaties voor een leefomgeving in transitie. ​

Ben je op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners om met jouw innovatieve oplossing bij te dragen aan de transities binnen de fysieke leefomgeving? Kom dan verbinden op de InnovatieExpo 2023! 

Datum: 2 november 2023

Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam 

Aanmelden

Binnenkort vind je op deze pagina een link naar het programma en aanmeldformulier voor de InnovatieExpo 2023. Wil je als 1e op de hoogte zijn? Volg ons dan via Twitter en LinkedIn en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vorige edities InnovatieExpo

Onderstaande tijdlijn geeft een overzicht van de vorige edities van de InnovatieExpo. Klik op het jaartal voor meer informatie, de exposanten, foto's en meer.