Zien we je donderdag 2 november op de InnovatieExpo? Bekijk hier sprekers en programma!

Met meer dan 40 sprekers, 80 innovaties en volop netwerkmogelijkheden belooft de InnovatieExpo 2023 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam een waardevol evenement te worden. Meld je nu gratis aan, er zijn nog enkele plaatsen over.

Deze sprekers kun je verwachten op de InnovatieExpo

Op het centrale podium spreken onder meer AI-expert Christian Kromme, landschapsarchitect Jannemarie de Jonge, klimaatonderzoeker Tim van Hattum, minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Hugo de Jonge. Verken het uitgebreide programma dat is verdeeld over 6 thema’s met elk een eigen zone en relevante sprekers.

Bekijk alle sprekers

Beeld: ©InnovatieExpo

Laat je inspireren door de participanten

Met meer dan 80 participanten benutten we de ruimtelijke Van Nelle Fabriek goed. Zo kun je onder meer in gesprek met Building Balance, Dutch Design Foundation, Erfgoeddeal, Groenpact, Statkraft, TNO, Voedselpark Amsterdam, de Vogelbescherming, Wageningen University & Research (WUR) en nog veel meer organisaties. Stel je subsidievragen aan bijvoorbeeld het Versnellingshuis of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zoek de verbinding met onderzoeksinstellingen en laat je inspireren door mede-innovators.

Bekijk alle participanten

Beeld: ©InnovatieExpo

Vind de verbinding met mogelijke samenwerkingspartners

Alle deelnemers, sprekers en participanten kunnen gebruikmaken van het online netwerkplatform van de InnovatieExpo. De voordelen hiervan:

  • Leg vooraf, tijdens en na het evenement contact met andere bezoekers en participanten. 
  • Vind jouw matches, maak online een afspraak en ontmoet elkaar op het netwerkplein of bij de stand.
  • Bekijk alle sessies op het centrale podium en in de zones, voeg ze toe aan je agenda. 
  • Ontdek alle participanten per zone en voeg ze toe aan je favorietenlijst.
  • Bekijk regelingsinformatie en bezoek de ondernemersdesk.

Lees alles over het netwerkplatform

Van Nelle Fabriek

InnovatieX - Burgerparticipatie in Nederland: keert het tij?

“Als mensen zich gehoord en gezien voelen, draagt dat bij aan het vertrouwen van de samenleving in de overheid”, zegt Janneke de Jong, directeur Participatie bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. “Daarom maken wij ons er hard voor dat burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties in een vroeg stadium in beleid- en besluitvormingsprocessen van ons ministerie kunnen meedenken.”

Lees het interview op InnovatieX

Beeld: ©Liset Verschoore en Janneke de Jong

Colofon

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter.

InnovatieX is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.