InnovatieExpo: het laatste nieuws | Interview Constantijn van Oranje & Rinke Zonneveld

Over 4 weken openen de deuren van de Van Nelle Fabriek zich voor de InnovatieExpo 2023! Heb jij je al aangemeld? Ruim 1000 deelnemers gingen je voor. 

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over de InnovatieExpo, ontdek je de visie en ambitie van Constantijn van Oranje en Rinke Zonneveld op het start- en scale-upklimaat in Nederland en zie je hoe kinderen het verschil maken in de fysieke leefomgeving.

Matchmaking op de InnovatieExpo

Met 2000 deelnemers is de InnovatieExpo dé plek om je netwerk uit te breiden. Kom al voorafgaand aan het evenement in contact met gelijkgestemden, toekomstige samenwerkingspartners en experts die alles weten over handige subsidieregelingen. Hoe? Via ons online netwerkplatform! Meld je gratis aan voor de InnovatieExpo en ontvang binnenkort toegang tot het platform. Meer informatie en aanmelden.

Het Nederlandse start-upklimaat: uitdagingen en ambities

Constantijn van Oranje als boegbeeld van Techleap en Rinke Zonneveld als CEO van InvestNL maken zich hard voor een gezond start- en scale-upklimaat. Lees het interview.

Beeld: ©InnovatieX

Inrichting fysieke leefomgeving voor alle leeftijden

In Nissewaard nemen de gemeente, projectontwikkelaars en andere organisaties de wensen van kinderen en jongeren mee in hun gebiedsplannen. Bekijk de video.

Beeld: ©InnovatieX

Duurzaamheid en inclusiviteit op de InnovatieExpo 2023

We streven naar een zorgvuldige afweging van duurzaamheid en inclusie in alle activiteiten die te maken hebben met de organisatie van de InnovatieExpo. Lees meer.

Van Nelle Fabriek

Colofon

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter.

InnovatieX is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.