InnovatieExpo 2023: meld je nu aan

We zijn live!

Meld je vandaag nog aan als deelnemer van de InnovatieExpo 2023! Een dag vol sprekers, subsessies, netwerkmogelijkheden en ontmoetingen. We brengen jullie graag bij elkaar om gezamenlijk te innoveren voor een toekomstbestendige fysieke leefomgeving. Verbeelden, verbinden, versnellen: dát is het doel.

Meer informatie en aanmelden InnovatieExpo

Werk jij bij een bedrijf, kennisinstelling, maatschappelijke organisatie of overheidsorgaan en draag je bij aan baanbrekende innovaties in de fysieke leefomgeving? Meld je dan snel aan voor de InnovatieExpo en bereid je voor op een dag vol innovatie, interactie en impact.

Onder leiding van dagvoorzitters Mark Wijman en Fiona Yauw verwelkomen wij op de InnovatieExpo vooraanstaande sprekers, onder wie:

  • Landschapsarchitect Jannemarie de Jonge
  • Futurist Christian Kromme
  • Klimaatexpert Tim van Hattum

Hun keynotes gaan over hoe we de fysieke leefomgeving inrichten met het oog op de transities. Ze bespreken hoe we gezamenlijk kunnen transformeren naar een duurzame toekomst voor een toekomstbestendig Nederland.

Lees meer.

Eerder verschenen op InnovatieX

  • Door geodata samen te brengen in een toegankelijke ‘bibliotheek’, data-analyse en informatievisualisatie kan Nederland effectief inspelen op de transities en opgaven. Lees meer.
  • Op 2 november host de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de Innovatie Expo 2023. Een locatie veel aandacht besteedt aan verduurzaming. Dat zie je ook terug op de Expo. Lees meer.
  • De InnovatieExpo is onderdeel van InnovatieX, een doorlopend programma dat de verbinding legt tussen bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en de overheid. Lees meer.
Beeld: ©Rob Poelenjee

Andere interessante evenementen

Wij staan voor verbinding en wijzen je dan ook graag op andere interessante evenementen die te maken hebben met innovatie in de fysieke leefomgeving. Bekijk de kalender.

Colofon

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter.

InnovatieX is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.